2012

TACONOVA lanseaza trei solutii tehnologice de sistem inovatoare:  stație de încărcare TacoSol 240 de stocare și TacoTherm 15 si 120, stații de apă proaspătă.

Un birou de vânzări este deschis în Polonia.

 


2011

OSTACO AG în Urdorf a fost redenumit și este acum cunoscut sub numele de TACONOVA Group AG.

Întreprinderea se axează mai mult pe creștere și investește în mod special în dezvoltare, management de produse și personalul de vânzări. 
Un nou CI / CD subliniază noua directie a companiei.

 


2008

Produs nou: "Topdrive" mecanism de antrenare și extindere a zonei solar cu stația de MegaFresh apă proaspătă și depozitare stația de încărcare MegaSphere.

 


2005

Noi produse in gama noastră de echilibrare hidraulică în energie termică solară cu setteri Bypass solare și Bypass HT.

 


2002

Noua stație solara TACOSOL vesteste noua epoca de termice solare pentru Ostaco AG. 
Divizia suferă o creștere încă constanta ciclic, care reprezintă dezvoltarea pieței pe termen lung, cu mari beneficii potențiale pentru om și mediul înconjurător.

Fondator al noii companii de vânzări, TACONOVA France SARL.

 


2000

LAMACO AG în Anglia devine o noua companie de vânzări, TACONOVA UK Ltd.
Organizația preia responsabilitatea pentru vânzările din Marea Britanie și Irlanda.

 


1999

Vindem divizia de armături industriale ca să ne concentram pe competența noastră de bază de facility management.
Va prezentam setter Bypass SD în același an.

 


1997

Creșterea puternică pe piață în Germania, conduce la înființarea de TACONOVA GmbH în Singen. TACONOVA GmbH este unul dintre primele filialele străine ale OSTACO AG de la preluarea de către Grupul AVIA. 
În plus față de vânzările eficiente, apropierea de client, servicii, flexibilitatea și siguranța produsului sunt principalele argumente pentru clienții TACONOVA. 
TACONOVA se bucură de o bună reputație ca o rezolvare a problemelor, în special în Germania. 
Ca un partener permanent pentru o mare varietate de grupuri-țintă, filiala noastra este specializata in sprijin individual pentru clienți în această piață importantă.

 


1996

Vom stabili o filială, OSTACO sro, în Velesin, Republica Cehă. Sub conducere elvețiana / Cehă, aceasta uzina de asamblare este în continuare responsabila pentru productia finala de azi. 
Piese individuale sunt combinate pentru a produce supape, module, etc
Toate piesele finite sunt inspectate și în cele din urmă a trimis la locul central de expediere în Singen, Germania, pentru transportul maritim la nivel mondial.

 


1995

Ca parte a eforturilor de extindere a pieței, LAMACO Ltd., o filială 100% a OSTACO AG, este fondată în Anglia.

 


1994

Preluarea de Taco Armaturen AG de AVIA Osterwalder AG și utilizarea simultană a brandului TACO da naștere la numele noii companii, OSTACO AG.

 


1992

Energie termică și tehnologia de încălzire a forma o combinație de succes. În scopul de a diversifica, de a crea sinergii și resursele în comun, AVIA Osterwalder AG, Zurich, preia anterior Taco Armaturen AG. Marca TACONOVA este creat, bazat pe numele societății-mamă vechi.

 


1987

Extinderea pe scară largă a societății duce la relocarea sediului companiei de la Altstetten la Urdorf, Elveția

Topmeter ® este dezvoltat cu succes și a lansat pe piață.

 


1985

Un al doilea produs "clasic" în domeniul TACONOVA hit-uri pe piață: Setter Bypass - originalul.

 


1983

Cea de a doua preluarea: Ca parte a unui management buy-out, un investitor elvețian preia Taco Armaturen AG. 
Pe lângă modificarea ulterioară a produselor americane, compania începe nu doar ameliorând aspectele tehnice ale produselor sale, ci și dezvoltarea de produse distincte în special pentru piața europeană. Acest lucru dă naștere la Setter Inline, un produs inovator și extrem de popular, care este încă un accesoriu permanent în gama de produse.

 


1980

Prima schimbare de proprietate: În acest an, de renume international Guinness Grupul are peste Taco Armaturen AG. 
Fabricarea de produse este mutata la Toper Boots în Liskeard, Anglia. Cu toate acestea sediul de firma rămâne în Elveția.

Filiala din Hoppetenzell, Germania, este închisa.

 


1977

Gama de produse se extinde. Compania preia afacerea armături industriale de Wirth AG în Basel. Aceasta necesită o schimbare în numele companiei. Compania ia pe un nume nou, Taco Armaturen AG.

 


1971

Ca urmare a creșterii sale constantă, compania se mută la Altstetten, Zurich (Elveția).

În scopul de a răspunde la o cerere puternică în Germania, o afacere de asamblare, Taco Heizungen GmbH, este stabilita ca o filială în apropiere de granița cu Elveția-german în Hoppetenzell, Stockach.

 


1964

Produsele americane sunt adaptate la standardele europene pentru piața europeană. Acest lucru necesită modificări constructive și structuri de achiziții publice și de producție distincte. 
Dezvoltări continue separate care au avut succes încă de la început și care sunt încă populare pe piață sunt: ​​Airscoop, Taco Vent, Taco Hy-Vent, Taco vanele de amestec, termostate de cameră Taco, etc Numeroase produse sunt brevetate.

 


1961

Taco Heizungen AG este fondata. Ca o societate comerciala, de afaceri are cinci persoane pentru a începe cu și stabilește magazin la Militärstrasse la Zurich (Elveția). Scopul a fost de a comercializa produsele fabricate de TACO Inc, Cranston Statele Unite ale Americii, pentru piața europeană.