TACONOVA
Confortul incepe cu noi


Confortul începe cu simplitate și ușurință. La TACONOVA combinam confortul cu simplitatea si calitatea premium. 
Solutiile noastre elaborate și de încredere aduc confortul care contează cu adevărat în locul potrivit la momentul potrivit. Dacă cererea dumneavoastră este pentru spații private sau de afaceri, hale industriale sau cladiri publice, produsele TACONOVA dovedesc a fi alegerea potrivita pentru încălzire sau răcire, aplicații sanitare sau de interior. Trăiți o viață confortabilă. Începeți cu TACONOVA.


O AFACERE CU TRADITIE

De aproape 50 de ani numele nostru a fost sinonim cu simplificarea și dezvoltarea de noi soluții inovatoare în domeniul managementului instalației continuu.

Cand vine vorba de echilibrare hidraulică, tehnologie de distribuitor, sistem de tehnologie și energie termică solară, Grupul TACONOVA oferă o gamă bine-definita de produse pentru sistemele de încălzire și sanitare sub marca TACONOVA. 
TACONOVA ajută la reducerea costurilor de energie, ceea ce face lucrările de întreținere inutile și foloseste tehnologi de încredere pentru a beneficia mediului înconjurător.

O reputație internațională EXCELENT

Serviciile și produsele TACONOVA de a face mai ușor pentru tine de a instala și opera de încălzire și sisteme solare.

Acest principiu a permis companiei să crească continuu din anul 1961, oferind acum 160 de locuri de muncă și de formare de locuri din întreaga lume.Numeroase agenții noștri a se asigura că produsele TACONOVA sunt cunoscute de pe fiecare continent. 
Există motive clare pentru a cererii internaționale în creștere: calitate de primă clasă, servicii de încredere și de personal angajat care chiar le pasă de afacerea ta.


Flexibilitate și o relație strânsă cu clienții noștri

Fie că sunteți în căutarea pentru un produs-o off sau o soluție de sistem, gama noastră extinsă este sigur pentru a include răspunsul tehnic potrivit pentru nevoile dumneavoastra.

Va putem oferi produse adaptate la piața dumneavoastră specifice dintr-o singură sursă.Toate piesele noastre se completează unul pe altul și pentru a garanta maximum de performanta, care va impresiona, de asemenea, clienții dumneavoastră.Gama noastră susține utilizarea rentabilă a energiei termice de valoare. Acest lucru vă va oferi certitudinea că faci ceva bun pentru mediul înconjurător, în timp ce în același timp, asigurând confortul clienților dumneavoastră.

Calitate superioară în mod durabil

TACONOVA foloseste numai materiale de cea mai buna calitate de la furnizori selectate cu mare grijă și precizie tehnice.

Acesta este motivul pentru produsele TACONOVA sunt sinonime cu durată lungă de viață și servicii de garanție corespunzătoare. Cu mare fiabilitatea lor, tehnologie ingenios, cu întreținere redusă și un raport excelent pret / performanta, produse TACONOVA impresiona planificatori, angrosiști, instalatori și, nu în ultimul rând, clienții finali. Vă puteți baza pe produsele TACONOVA. Acum și în viitor.


Caracterul inovator

Departamentul nostru de dezvoltare in-house este în mod constant a veni cu noi brevete, asigurându-se că gama noastră va fi, de asemenea, gata pentru a satisface cererile de viitor .

Setter Bypass echilibrare montaj, unitatea de echilibrare hidraulică originală, este un exemplu excelent de inventivitate noastre. Supapa stabilește cele mai înalte standarde în ceea ce privește instalarea și funcționarea convenabil. 
Alte soluții de top sunt de apă și de depozitare stațiile noastre proaspete de încărcare. Ambele sunt printre liderii absolute atunci când vine vorba de a face cea mai bună utilizare a energiei solare.

AVANTAJE

  • Calitate: produse de top-calitate, cu un sistem certificat de asigurare a calității conform DIN / ISO 9001 și IQNet
  • Planificarea ajutoare și consultanță telefonică de specialitate cu profesionale, de serviciu internațional pentru clienți
  • Efort de planificare redus: O gamă end-to-end de produse compatibile, bine coordonate
  • Produse Maintenance-free/low-maintenance
  • Noile tehnologii și produse pentru forme alternative de energie
  • TACONOVA operează un cod de conduită în care principiile etice ale companiei sunt stabilite
  • Acest lucru este valabil pentru toți furnizorii-cheie